Skip links

Werken bij websites

Succesvolle werken bij websites

Je website speelt een belangrijke rol in de kandidaat beleving. Het moet er niet alleen mooi uitzien, het moet vooral leiden tot kwalitatieve sollicitaties! Daarom testen wij tot in detail wat goed en minder goed werkt. Hierdoor zijn wij met de website van het HagaZiekenhuis genomineerd voor ”de beste online sollicitatie-ervaring”. Wij bouwen nieuwe werken bij websites en ‘verbouwen’ bestaande omgevingen.

Bekijk de cases

Werkenbij websites

Genereert meer kwalitatieve sollicitaties.

Top kandidaat beleving.

Unieke features, gericht op jouw doelgroep.

Gebaseerd op data.

Eerste indruk

Wanneer het is gelukt om talent naar je website te krijgen ben je al goed op weg. Maar het mag natuurlijk niet gebeuren dat talent op dit moment afhaakt. Je website is een belangrijke indicator voor de sollicitant. Hier ontstaat, bewust en onbewust, een groot van zijn mening over jouw organisatie.

Afgestemd op jouw doelgroep

Natuurlijk moet de website er mooi uitzien en er moet aansprekende content op staan. Maar nog belangrijker is dat dit volledig is afgestemd op de doelgroep. Daarom bouwen wij verschillende landingspagina’s voor de verschillende doelgroepen, zodat iedere doelgroep een pagina te zien krijgt die hem aanspreekt. Met onze doelgroepanalyses en het A/B-testen bij online campagnes meten we wat de beste triggers zijn voor de doelgroep. Dit is de input voor de website!

Eenvoudig voor de sollicitant

Het is net zo belangrijk dat de website eenvoudig werkt voor de sollicitant. Kan de sollicitant zijn vacature makkelijk vinden? Hoe veel kliks tel je tot de vacature? Hoe veel (verplichte) velden bevat het sollicitatieformulier? En kan de sollicitant ook sfeer proeven door middel van authentieke foto’s of video’s?

Door creatief om te gaan met technische innovaties realiseren wij ook op de website een top Candidate Journey. Zo zijn wij bijvoorbeeld de bedenker van ‘de meeloop-knop’, de ‘sollicitatie track & trace’ en solliciteren met Whatsapp!

Werkenbij website cases.

Meer weten?

Een volledig nieuwe werkenbij site bouwen of een analyse van de huidige werkenbij pagina van jouw organisatie?

Neem contact op!