Skip links

Services

Onze services

Recruitment Moves heeft voor iedere klant een geschikte recruitment oplossing in huis. Wil je het hele proces onder de loep nemen en verbeteren een recruitment systeem aanschaffen of een creatieve werving campagne starten? Recruitment Moves kan u prima adviseren!

Recruitment Campagnes

Je vacatures onder de aandacht van de doelgroep brengen is niet altijd eenvoudig. Zeker niet als het gaat om moeilijk invulbare vacatures waarbij jobboards geen oplossing bieden. Een krachtige online recruitment campagne gericht op de juiste doelgroep is hierbij essentieel.

Werken bij omgevingen

Een werkenbij pagina als onderdeel van de website of een losstaande oplossing? Wij weten wat voor jou organisatie en doelgroep het beste werkt. Wij ontwerpen aantrekkelijke werkenbij websites waarbij de conversie van kandidaten hoog is, omdat alles is ingeregeld voor een zo goed mogelijke Candidate Journey.

Recruitment systemen

Voor ieder organisatie is er een recruitment systeem. Of je veel of weinig vacatures hebt, eigenlijk is het altijd goed om met een systeem te werken. Hierdoor creëer je een efficiënter proces en heb je meer overzicht en grip op de werving. Recruitment Moves adviseert onafhankelijk bij de aanschaf van een geschikt systeem en is ook implementatie partner om alles uit het systeem te halen wat erin zit.

Volledige optimalisatie

Een goed werkende recruitment proces en uitvoering omvat heel veel elementen. Wil je starten met recruitment of een analyse op het huidige proces? Recruitment Moves is je partner om samen te kijken waar elementen verbeterd of toegevoegd kunnen worden.

Meer weten?

Geïnteresseerd in een oplossing voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen
Of bekijk de services