Skip links

Recruitment Systemen

Effectief & efficiënt Recruitmentsysteem

Er zijn tal van recruitmentsystemen op de markt. Hoe kies je het systeem dat bij jouw organisatie past? En hoe richt je het vervolgens het beste in, zodat je zelf efficiënt kunt werken en tegelijkertijd de beste kandidaat beleving biedt? Wij geven onafhankelijk advies op basis van een organisatie-inventarisatie en helpen bij een succesvolle inrichting. Wist je dat je vaak al grote stappen maakt met relatief kleine aanpassingen?

Bekijk de cases

Advies voor recruitment systemen

Onafhankelijk advies bij systeemkeuze.

Efficiënte inrichting.

Feilloze integratie in het recruitmentproces.

Persoonlijke touch voor de kandidaat.

Aanschaf recruitmentsysteem

Recruitment systemen zijn er in vele smaken. Welke oplossing past bij de organisatie? Welke zaken zijn een must voor je werkenbij website? Wij brengen alle wensen in kaart en gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing. Wij begeleiden het hele proces (ook bij aanbestedingen) en vergelijken samen de beste opties. Nadat de keuze is gemaakt verzorgen wij ook de implementatie van het systeem inclusief alle processen die met elkaar zijn afgestemd. De Candidate Journey wordt optimaal en visueel aantrekkelijk ingericht, zodat de kandidaat in éénzelfde flow blijft.

Inrichting en optimalisatie

De inrichting en/of optimalisatie van een recruitment systeem is essentieel voor een goede Candidate Journey en een efficiënt intern proces. Wij hebben ervaring met de bouw en inrichting van meerdere systemen voor (complexe) organisaties. Hierdoor kunnen wij alle mogelijkheden van een systeem benutten, iets wat wij bij veel organisaties niet gebeurt. Wij zorgen ervoor dat alle processen als workflow worden ingebouwd. Hierdoor is het hele proces per stap uitstekend te managen en kan er worden bijgestuurd zodat de doorlooptijd kort blijft.

Recruitment Systemen cases.

Meer weten?

Een nieuw recruitment systeem aanschaffen of een bestaand systeem analyseren en verbeteren? Neem contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is.

Contact opnemen