Skip links

Recruitment Campagnes

Recruitment Campagnes met impact!

Je vacatures onder de aandacht van de doelgroep brengen is niet altijd eenvoudig. Zeker niet als het gaat om moeilijk invulbare vacatures waarbij jobboards geen oplossing bieden. Een krachtige online recruitment campagne gericht op de juiste doelgroep is hierbij essentieel. Want daarmee bereik je niet alleen meer potentiële kandidaten, je werft vaak ook nog eens betere kandidaten tegen lagere kosten omdat je kunt adverteren op basis van views of kliks.

Bekijk de cases

Recruitment Campagnes

Bereik schaarse kandidaten.

Ontdek de triggers van jouw doelgroep.

Verschillende kanalen online & offline.

Opvallende en doelgroepgerichte content.

Verleiden

Talent heeft werk, dat is waarom wij organisaties adviseren om een gerichte campagne op te zetten. De schaarse doelgroep is niet op zoek naar een andere baan, maar moet verleid worden om jouw organisatie te overwegen als nieuwe werkgever. Dat betekent dat wij ervoor zorgen dat zij op verschillende kanalen interessante en creatieve content gaan zien over je organisatie. Wij creëren een funnel, waarbij zij steeds meer betrokken worden bij de organisatie en solliciteren.

Creatief recruitment

Onze visie is dat je echt goede resultaten kan behalen, als je kennis van moderne recruitment technieken en online marketing expertise combineert met een creatief concept. Samen met onze klant kijken wij naar de vacatures waar zij meer talent voor willen werven. Daarna analyseren wij de doelgroep en kijken we vervolgens welke (online) middelen we het beste kunnen inzetten om maximaal bij te dragen aan het realiseren van de doelstellingen. Op basis van alle informatie bedenken wij een uniek en creatief concept, waarmee wij de doelgroep bereiken en positief verrassen. Kijk maar eens bij onze cases ter inspiratie!

Verschillende doelgroepen, verschillende kanalen

Uit de doelgroepanalyse die wij uitvoeren komt duidelijk naar voren waar de doelgroep zich online bevindt. De focus bij campagnes ligt voornamelijk op online campagnes, met social media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. (Eind 2020 gaat er zelfs een TikTok campagne live.) Maar ook apps zoals buienradar en flitsmeister kunnen (afhankelijk van de doelgroep) zeer interessant zijn voor de campagnes. Wij zijn experts in het inrichten van deze online campagnes en genereren resultaat.

Recruitment Campagnes Cases.

Meer weten?

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen