Skip links

Over ons

Wij zijn Recruitment Moves.

Een korte introductie.

Recruitment Moves adviseert grote en kleine organisaties over de volledige breedte van hun recruitment aanpak. Zij geloven in een integrale en creatieve aanpak, waarbij talent op intrinsieke motivatie getriggerd wordt en de drempel om te solliciteren laag is.

Recruitment Moves is ontstaan vanuit de samenwerking van Raymond Lemmers en Monique de Jong, van huis uit recruitment consultants en sinds 2018 zakenpartners. Beiden genieten een stevige kennis en ervaring binnen de wereld van (corporate) recruitment en creatieve wervingscampagnes.

Maak kennis.

Met de twee grootste recruitment-fanaten!

Wij hebben een passie voor recruitment! Onze betrokkenheid bij onze klanten en projecten is dan ook groot. Wij gaan net dat stapje verder om het beste resultaat te behalen. Soms misschien wel te ver, zeggen we dan tegen elkaar, maar dat is ook waarom wij maatwerk willen leveren. Onze expertises zij complementair en daardoor kunnen wij binnen recruitment een totaal pakket aanbieden dat toch specialistisch is op de verschillende onderdelen.

Monique de Jong

Mede-eigenaar, Recruitment Moves

Social media campagnes, technisch recruitment advies, ATS-implementatie

Raymond Lemmers

Mede-eigenaar, Recruitment Moves

Strategisch adviseur, creatieve campagnes, ATS-advies 

Passie voor recruitment en creativiteit!

Wij hebben passie voor ons vak en dat maakt dat wij altijd een stap verder gaan. Een recruitment aanpak wordt pas écht succesvol, wanneer alle onderdelen goed op elkaar aansluiten. Dat betekent dat wij kijken naar de (werkenbij) website, het recruitment systeem en maken wij daarbij creatieve campagnes.

Recruitment Campagnes
Recruitment Marketing
Arbeidsmarktcommunicatie
Werkgeversmerk

Werken bij websites
Landingspagina’s
Doelgroep analyses
Vindbaarheid

Recruitment Systemen/ATS
ATS keuze
ATS implementatie
ATS updates

Alle services

Monique heeft boven verwachting goed werk verricht. Eerst om de nieuwe recruiter goed te laten landen en tegelijkertijd de professionaliteit met name op het gebied van arbeidsmarkt communicatie te verbeteren. Vervolgens heeft ze op een betrouwbare en resultaatgerichte wijze binnen zeer korte tijd een recruitment systeem geïmplementeerd. Monique is enthousiast, deskundig en oprecht betrokken.  Ik hoop in de toekomst nog een keer met haar te kunnen werken!

Tessa de Bruin
CEO en Directeur HR, Domus Magnus

Raymond heeft vanuit zijn passie, expertise, gedrevenheid en creatieve kijk input gegeven aan zowel het gehele wervingsproces als aan de werkwijze van de recruiters, met steeds de kandidaatbeleving als uitgangspunt. Ook heeft hij samen met zijn businesspartner Monique de Jong de basis gelegd voor een geheel nieuwe werkenbij site in nauwe samenwerking met Marketing en ICT. Tenslotte heeft Raymond vanuit de rol van projectleider gewerkt aan de implementatie van een recruitmentsysteem en gezorgd voor een inkleuring op maat voor Pluryn.

Petra van der Weijden
Manager HR, Pluryn

Meer weten?

Recruitment is onze passie, zeker als wij onze creativiteit mogen gebruiken. Interesse wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Contact opnemen