Skip links

Volledige optimalisatie

Een volledige analyse en optimalisatie van het recruitment proces

Je wilt recruitment verbeteren, maar waar begin je? En welke onderdelen en aanpassingen leveren het beste resultaat? Met onze recruitmentscan belichten we ieder onderdeel van het recruitmentproces. In een adviesrapport en persoonlijke presentatie laten wij zien welke stappen ondernomen kunnen worden voor volledige recruitment optimalisatie.

Bekijk de cases

Volledige recruitment optimalisatie

Inventarisatie van het hele proces.

Adviezen voor iedere fase.

Tips voor lange en korte termijn.

Adviesrapport en persoonlijke presentatie.

Één geheel: website, recruitment systeem en campagnes.

Je organisatie heeft een recruitment proces, maar toch worden vacatures niet of pas na lange tijd ingevuld. Kan de Candidate Journey verbeterd worden?  Is het mogelijk alle berichten vanuit het systeem naar de kandidaten te voorzien van een unieke visuele “track & trace”, zodat de kandidaat precies weet waar hij is in het proces en wat hem nog te wachten staat?  Kan de looptijd verkort worden? Zijn je wervingscampagnes goed ingericht? En is de conversie naar je website in orde?

Allemaal vragen waarbij wij al veel klanten mee geholpen. Wij gaan graag met je in gesprek om ook voor jouw organisatie het recruitment proces zodanig te optimaliseren dat talent ook jouw organisatie goed weet te vinden en zal solliciteren.

Volledige optimalisatie cases.

Meer weten?

Een integrale aanpak, dat is de visie van Recruitment Moves! Wil je weten hoe wij dat ook voor jouw organisatie kunnen realiseren?

Contact opnemen