Skip links

Pluryn

Voor Pluryn heeft Recruitment Moves een analyse gemaakt van het huidige proces, iets dat wij altijd in een overzichtelijke procesplaat vastleggen. Op basis van dat proces zijn wij aan de slag gegaan met verschillende recruitment onderdelen. Het recruitment systeem paste niet bij de eisen en wensen van Pluryn dat een groot volume vacatures heeft > 650 op jaarbasis. Uiteindelijk is ervoor gekozen om Bullhorn Connexys te implementeren. Dit hebben wij samen met TalentPeaks gedaan.

Naast deze implementatie hebben wij de vacatures in een uniform modern vorm gestoken en het team hebben wij meegenomen in proactief recruitment. Daarnaast is er een volledig nieuwe werkenbij website ontworpen welke compleet kandidaat gericht is ontworpen.

Petra van der Weijde-Dam
Goede Kwaliteit
Recruitment Moves heeft als externe recruitmentspecialist bij mijn opdrachtgever Pluryn zeer betrokken meegebouwd aan vernieuwing op recruitmentgebied. Vanuit zijn passie, expertise, gedrevenheid en creatieve kijk heeft hij input gegeven aan zowel het gehele wervingsproces als aan de werkwijze van de recruiters, met steeds de kandidaatbeleving als uitgangspunt. Ook heeft Recruitment Moves de basis gelegd voor een geheel nieuwe werkenbij site in nauwe samenwerking met Marketing en ICT. Tenslotte heeft Raymond vanuit de rol van projectleider gewerkt aan de implementatie van een recruitmentsysteem en heeft Recruitment Moves gezorgd voor een inkleuring op maat voor Pluryn. Alles staat nu klaar om de kandidaat een mooie sollicitatiebeleving te geven en aan de slag te gaan bij Pluryn!

Petra van der Weijde-Dam

HRM manager, Pluryn

Bekijk alle services